Het TT Assen is een van de meest iconische motorsportevenementen in Nederland. Jaarlijks trekken duizenden motorsportliefhebbers naar Assen om te genieten van de spannende races en de unieke sfeer. Maar een bezoekje aan het TT Assen is meer dan alleen maar motorsport. Het is een hele ervaring die je niet snel zult vergeten.

De races

Natuurlijk is het TT Assen vooral bekend vanwege de races. Het circuit van Assen is al sinds 1925 de thuisbasis van de Dutch TT, die tegenwoordig deel uitmaakt van het MotoGP-kampioenschap. Tijdens het evenement kun je genieten van verschillende races, waaronder de MotoGP, Moto2 en Moto3. Het is een spektakel om de coureurs met hoge snelheden over het circuit te zien racen en te strijden om de eerste plek. Het is dan ook niet gek dat het TT Assen jaarlijks duizenden bezoekers trekt.

Verblijf in Hotel Assen

Als je een bezoekje brengt aan het TT Assen, is het natuurlijk wel zo fijn om in de buurt te overnachten. Gelukkig zijn er genoeg hotels in Assen waar je kunt verblijven. Een van de bekendste en meest geliefde hotels in Assen is Hotel De Jonge. Dit hotel ligt op slechts 10 minuten rijden van het TT Circuit en biedt comfortabele kamers en uitstekende service. Bovendien kun je na een lange dag vol races heerlijk ontspannen in de gezellige bar of op het terras van het hotel.

Ontdek Assen

Het TT Assen is een uitstekende gelegenheid om ook de stad Assen te ontdekken. Deze gezellige stad heeft veel te bieden, zoals het Drents Museum, het Asserbos en het historische centrum. Ook kun je een bezoek brengen aan het TT Museum, waar je meer te weten komt over de geschiedenis van het TT Assen en de motorsport in het algemeen. Daarnaast zijn er tijdens het evenement verschillende activiteiten en optredens in de stad, waardoor er altijd wel iets te beleven valt.

Een onvergetelijke ervaring

Een bezoekje aan het TT Assen is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Of je nu een motorsportliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een gezellig dagje uit, het TT Assen heeft voor iedereen wel iets te bieden. Van de spannende races tot de gezellige sfeer en de vele activiteiten in de stad, er is altijd wel iets te beleven. En met een verblijf in Hotel Assen, zoals Hotel De Jonge, maak je jouw bezoekje aan het TT Assen helemaal compleet. Dus pak je motor of auto en kom naar Assen voor een onvergetelijke ervaring!